Er zijn talloze momenten waarop je niet online kunt, niet online wilt komen en simpelweg wilt genieten van de wereld om jou heen! Je bent niet de enige. Dit is het moment waarop sticker marketing interessant wordt. Stickers kunnen namelijk goed in het oog springen en doen opvallen.

Jouw bedrijf heeft sticker marketing nodig en wij zijn hier om jou te vertellen waarom. Lees dus verder om meer te weten te komen over deze speciale vorm van gedrukte media.

Laat stickers hun eigen winsten maken

Goed vormgegeven stickers zijn in staat om hun eigen winst te maken. Hoewel het uitdelen van stickers een fantastische manier is om jouw merk in het zonnetje te zetten, kun je ook beginnen met het verkopen van jouw stickers. Een merk dat geliefd is en in staat is om stickers op een creatieve en unieke manier te ontwerpen, kan ervoor zorgen dat klanten geen probleem zullen hebben om de aankoop te doen.

Sterker nog, er zijn mensen die staan te springen voor creatieve en opvallende stickers! Er zijn namelijk veel mensen die hun laptop, skateboard, auto of andere producten willen voorzien van een unieke uitstraling. En daar kan een verzameling stickers uitermate geschikt voor zijn! Bovendien krijg je betaald voor de stickers die vervolgens zullen functioneren als een wandelende marketing campagne op een waterfles, mobiele telefoon, of een ander object.

Gebruik stickers om klantloyaliteit op te bouwen

Stickers kunnen bovendien fungeren als een waardig klantgeschenk in plaats van een marketing tool. Met het uitdelen van jouw stickers heb je een manier gevonden om ‘dank je wel’ tegen je klanten te zeggen, aangezien ze uitstekend zijn om weg te geven bij de klantaankopen. Door stickers weg te geven die aansluiten bij de levensstijl van jouw doelgroep, zorg je ervoor dat klanten meer betrokken raken bij jouw merk, wat betekent dat er een grotere kans is dat ze positief te spreken zijn over jouw merk. Wil jij je eigen stickers online ontwerpen en grotere oplages gemakkelijk inzetten voor jouw doeleinden, kijk dan eens op stickers op rol voor een uitgebreid aanbod van stickermogelijkheden.

Probeer meer dan één stickerontwerp aan te bieden

Het is een slim idee om meer dan één stickerontwerp aan te bieden en jouw klanten te laten kiezen welk ontwerp zij het mooist vinden. Niet alleen zullen jouw klanten het ongetwijfeld leuk vinden om iets uit te kiezen wat ze leuk vinden, maar je zult daarnaast ook een beter idee krijgen van welke stickers jouw doelgroep het meest aanspreken. Plaats je stickers ook op de sociale media en vraag jouw volgers welke stickers hun favorieten zijn. Op deze manier zul je nog beter overweg kunnen gaan met jouw volgende stickercampagne! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *