Je kent ze vast uit cadeauwinkels: rekken vol sleutelhangers met verschillende voornamen erop. Een heleboel keuze, alleen vond ik daarbij nooit mijn eigen naam. Als ik nu ergens kom waar ik ze zie, moet ik – tegen beter weten in – toch altijd even checken of ik de mijne vind. 

Onbewust zien en horen mensen heel graag hun eigen voornaam. Je voelt je direct persoonlijker aangesproken als iemand je naam laat vallen tijdens jullie gesprek of als de aanhef van een mail of brief ermee begint.

Worden we persoonlijk?!

Geven of krijgen: met allebei wordt plezier gecreëerd! Door een cadeau te personaliseren, laat je zien dat je nog een beetje meer aandacht besteedt aan iemand. En personaliseren kan natuurlijk op heel veel manieren. Met onze lasermachines bijvoorbeeld. Niet voor niets zie je ze in de geschenkenbranche. Het is met lasertechniek namelijk heel eenvoudig om dat stapje extra te zetten en een gepersonaliseerd cadeau te maken. Grote en kleine momenten in het leven geef je zo extra magie mee. 

Aan jou de keuze!

Met een BRM-laser kun je grote oplages produceren of juist unieke stukken maken met die specifieke eenmalige wens van je klant erin verwerkt. Aan jou de keuze. Ook is het eenvoudig om van het ene materiaal te switchen naar het andere. Ben je net klaar met het graveren van een pen en wil je daarna een houten naambordje bewerken? Kwestie van de instellingen aanpassen en gaan! 

Ervaringen met BRM-lasers

Tot nu toe vond ik geen voor-gepersonaliseerd item met mijn naam erop. Maar als ik dat nu wil, heb ik mogelijkheden te over. Want onze enthousiaste klanten maken iedere dag de meest fantastische producten met hun BRM-lasermachines. Wil je meer weten? Wij vertellen je graag wat onze laser mogelijk maakt voor jou.

De BRM-way

Support en advies op een vlotte, vakkundige en persoonlijke manier vinden we superbelangrijk. Vertel ons jouw ideeën en je hoort van ons hoe een BRM-laser je daarbij helpt. Of dat nu telefonisch, per e-mail of op locatie is. Kies de manier die het best bij je past. Horen we vandaag van je?

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *