Het nieuwe jaar staat inmiddels al bijna voor de deur. Goede voornemens of niet, Bitcoin heeft een bewogen jaar achter de rug. Met forse dalingen hebben sommige mensen veel centen gekost maar er hebben zich ook flinke stijgingen voorgedaan. Normaal gesproken is december de cadeautjesmaand, maar het is maar de vraag of dit bij Bitcoin ook het geval is dit jaar. Verschillende analisten hebben Bitcoin eens flink onder de loep genomen en dit zijn de voorspellingen voor het nieuwe jaar. 

Bitcoin in 2021 

Het was een bewogen jaar voor Bitcoin. Met vele stijgingen maar ook forse dalingen kenmerkt de Bitcoin trendlijn zich als beweeglijk. In mei 2021 zijn de Bitcoin prijzen bijna met 50% gedaald. Maar als je de beginprijs van 2021 vergelijkt met de prijs tot op de dag van vandaag, dan is Bitcoin maar liefst met bijna 200% gestegen. Eén manier om voorspellingen te doen is door de historie met elkaar te vergelijken. Zo kun je trendlijnen van 2020 en 2021 naast elkaar leggen. In 2021 zijn er veel hogere  stijgingen geweest dan het jaar ervoor. 

Bitcoin op de korte termijn 

Analisten verwachten dat de Bitcoin prijzen zich op korte termijn zullen ontwikkelen naar een fluctuerende stijging. Ondanks dat de prijzen lijken te dalen zit er een opwaartse trend in de dalingen. Als er een daling is ingezet, eindigt deze op een hoger niveau dan de vorige daling. Ook dit kan duiden op een stijgen van de lijn langzamerhand richting de 50.000 euro. 

Verwachtingen van Bitcoin in 2022 

Analisten verwachten dat Bitcoin er in 2022 een schepje bovenop zal doen. Eigenlijk mogen we niet te vroeg juichen maar we kunnen in december alvast een speculerend feestje houden over de verwachtingen van 2022. De duizendjes fase is voor Bitcoin allang uit beeld en tienduizenden fase is inmiddels al een hele tijd ingezet. In 2021 zat de Bitcoin al op zekere momenten op een half ton in euro’s. Analisten verwachten dat de Bitcoin prijs in 2022 zal afsluiten met ongeveer €58.000,-. 

Benieuwd naar beleggen in crypto? Check dit! 

Als je begint aan Bitcoin, is jouw doel om natuurlijk zo veel mogelijk winst te behalen. Voordat je begint is belangrijk om je te verdiepen in dit onderwerp. Je kan er veel winst mee behalen, maar ook veel geld mee verliezen! Dat is het risico van het vak. Anycoindirect.eu is een makkelijk en overzichtelijk platform voor het kopen en verkopen van cryptomunten. Je maakt gratis een account aan en binnen no-time heb jij je eigen Bitcoin! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *